Support

We gebruiken een externe verbinding met behulp van de TeamViewer-software voor een snelle interventie zonder verplaatsing.

Contact
Rue de Rosières 38
B-1301 Bierges
partners@servisoft.be
+32 475 27 63 12

Team

Dominique CASSIMAN-GILIS

Vennoot-oprichter

Dominique, oprichter en visionaire leider, is de stille kracht achter ServiSoft. Hij raakt aan alles: van ontwikkeling van software, marketing en beheer tot strategieën gelinkt aan klantervaring.

Giovanni DE STEFANO

Vennoot

Giovanni is de bron van ontwikkeling bij ServiSoft. Als ingenieur is hij constant op zoek naar doeltreffende en functionele oplossingen. Hij is de weerspiegeling en de nauwkeurigheid van woorden en daden en gaat steeds op zoek naar perfectie.

Norma MAZZARELLA

Medewerkster

Norma staat symbool voor creativiteit, nadenken en reactiviteit. Ze wil steeds op zoek gaan naar oplossingen en ze wil de klanten tevreden houden. Ze is heel sterk op organisatorisch vlak en geeft voorrang aan kwaliteit van de dienstverlening en snelheid van de uitvoering.

Resa BOUTROS RAFAEL

Junior medewerkster

Resa staat voor nieuw en fijngevoeligheid. Ze staat altijd klaar om naar de behoeften van de klanten te luisteren. Ze gaat doeltreffend en geordend te werk. Ze is teamgericht en doorstaat elke uitdaging met een lach op haar gezicht.